2017 års stipendiat

På skolavslutningen delade vi som brukligt ut ett stipendie till en eller flera person i skolans personal som utmärkt sig lite extra. Det är såklart alltid vanskligt att lyfta fram någon lite extra, och vi vill samtidigt passa på att tacka alla er som jobbar och jobbar hårt under läsåret och skapar en bra plattform för barnens lärande och utveckling.

Så här lätt motiveringen:
I år har föräldraföreningen valt att dela ut en utmärkelse till ett helt companie. Det är till några som dagligen arbetar inom ämnena: sött surt & salt.

För en daglig god leverans som också håller fortsatt hög KRAV-märkt (47,8% eko/msc/krav) med uppskattad mat, god kunskap, ordning och reda. Att jobba med skolmat kan vara otacksamt, tuff budget, upphandlingar och en krävande målgrupp. Detta team lyckas trolla fram mycket bra mat och mycket hembakt med små medel.

Det har förekommit lite ryktesspridning om kvalitén och innehåll avseende skolmaten. Vi gjorde en egen lite utredning och var MYCKET positivt överraskade. Resultat och kommentarerer som nämndes: Fokus på miljö och kvalitet. Näringsriktigt. Kreativt. Vi kan följa utvecklingen i sociala medier.

Ni gör alltid ett gediget arbete för våra barns bästa och har också varit samarbetsvilliga och hjälpt oss i Föräldraföreningen med en positiv inställning, t.ex. i samband med galorna.

Utmärkelsen går i år till ett glatt och vänligt team på Restaurang Guldtuppen, Caroline Larsson & Co”.

Kolla in Instagram, sök “Restaurang Guldtuppen”

Priset delades ut på scenen på avslutningen och fick mycket positivt bifall.