Aktiviteter 2020

Under 2020 blev det tyvärr färre aktiviteter än vanligt på grund av Corona, men föräldraföreningen lyckades ändå genomföra några lyckade aktiviteter, vilka var:

Sportbytarkväll
I februari 2020 anordnade föräldraföreningen en Sportbytarkväll, där syftet var att lämna in urväxta prylar och där man hade möjligheten att uppgradera skidor, skridskor och skidhjälmar mm i stället för att köpa nytt. Det blev ett lyckat event för deltagarna.

Avslutningslunch
Under ett par års tid har föräldraföreningen genomfört en mycket lyckad avslutningslunch för sexorna, så blev det även 2020. Det var återigen en härlig avslutningslunch med god mat, vacker dukning och en skicklig trollkarl som höjde stämningen till topp. Eleverna var på strålande humör och vädret var på vår sida.

Sörgårdens elever
Under våren 2020 hjälpte föräldraföreningen även Sörgårdens elever så att dom kunde besöka Junibacken Corona säkert, vilket vi har förstått var ett lyckat besök.

Plantering
Som vanligt planterade föräldraföreningen, både höst- och vårblommor på skolgården för att skapa en trivsam miljö för eleverna.

Lucia 2020
Inför luciafirandet på Vasaskolan anordnade föräldraföreningen så att alla elever efter avslutat luciatåget blev bjudna på lussebullar och varm saft. Föräldraföreningen hade även tagit fram snygga reflexer med texten ”Vasaskolan” som delades ut till skolans alla elever.

Gaggarink och bollar
Det senaste året har föräldraföreningen även köpt in en Gaggarink till skolgården samt en massa bollar
(basketbollar, fotbollar m.m.), vilket har varit uppskattat av barnen.

 
Styrelsen och lärarna tackar för allt stöd. Vi kommer fortsätta att jobba för att Vasaskolan skall bli Danderyds bästa skola!