Om oss

Vasaskolans Föräldraförening startades 2010 som en ideell och oberoende förening för familjer med barn i Vasaskolan. Föreningen består av föräldrar, lärare och andra intresserade som bryr sig om våra barns utbildning och trivsel i skolan.

Vårt mål är att göra elevernas tillvaro ännu bättre i skolan genom att t ex ordna roliga aktiviteter och utflykter som finansieras av inkomstbringande event och den frivilliga medlemsavgiften till föreningen. Vi har ett nära samarbete med skolan och elevrådet så att föräldraföreningens insatser blir så bra som möjligt.

På kommunens hemsida Vi föräldrar finns även en beskrivning av andra föreningar och verksamheter som är aktiva på Vasaskolan, som skolrådet och School2School. I tillägg till detta finns det i varje klass, utvalda klassföräldrar som hanterar just klasspecifika frågeställningar.

Föräldraföreningen finns även på Facebook, sedan november 2014. Följ oss där om du har möjlighet så får du de senaste nyheterna och inbjudningar till evenemang. Klicka på Facebook-ikonen högst upp på sidan så kommer du direkt till vår Facebook-sida.