Julbasarlotteriets vänner

Vi välkomnar Östergårds, Tändstickspalatset och Lindt!

På Julbasaren är en av de mer uppskattade aktiviteterna våra lotterier. Så uppskattat faktiskt att det blev ett litet ramaskri ett år när vi hade tagit bort det. De flesta vinster kommer från de av er som skänker choklad och saker, och lägger dem i de blå påsarna vid klassrummen. Vi har också förmånen att ha några vänföretag som skänker lite finare priser. Så också i år.

Vi välkomnar Östergårds restaurang som skänkt ett presentkort för två personer till deras utsökta julbord. Det står uppdukat fram till den 22 december. På Östergårds kan du äta lunch, ordna fester, mottagning och eller beställa catering. Varför inte unna dig en julbordscatering hem för julen i år?

Vi välkomnar också Tändstickspalatset välkommen tillbaka. Lundqvist & Lindqvist lokaler i Ivar Kreugers gamla lokaler är verkligen häftiga, både för mat, konferens och möten. Eller ditt nästa kontor i city, med eget rum eller som en del av den högst inspirerande loungemiljön. Väl värt ett besök. De bjuder en lycklig vinnare i lotteriet på en lunch för två på Klubben.

Vi är också glada att välkomna Lindt som bidragit med exklusiva choklader, verkligen njutning för julhelgerna. Speciellt om man vill unna sig något lite extra.

Vi hoppas på en partner till eller två och återkommer inom kort med presentation av den eller dem.

 

Bilden från Östergårds julbord.

 

Läs mer

Julbasaren 12 december

Östergårds

Tändstickspalatset