Mysstämning på julbasaren

Årets julbasar på Vasaskolan har nu gått av stapeln och återigen hade vi vädrets makter med oss. Verkligen! Några centimeter ny snö kombinerat med precis så där lagom kallt ackompanjerat av julmusiken gjorde verkligen att jul och mysstämningen tog ett rejält tag i en.

Och det var ändå ingenting mot stämningen inne i matsalen där två julbasarpremiärer ägde rum, i form av Luciatåg. Magisk gåshudsstämning! Under musiklärare Cicelle Setterströms eminenta ledning, för övrigt föräldraföreningens stipendiat förra året, kunde föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar njuta av elevernas konsert.

Vi vill också rikta ett stort tack till alla er som skänkt priser till våra uppskattade lotterier; och inte minst Östergårds, Tändstickspalatset och Lindt! Hoppas ni tre lyckliga vinnare låter er väl smaka av era priser!

En sak som vi tydligen inte kan påtala tillräckligt många gånger är att överskottet från våra evenemang går helt oavkortat till elevernas skolresor – i 3;an, 4;an och 6;an, olika aktiviteter under alla läsår och en hel del annat.

Stort tack till alla föräldrar som bidrog på alla sätt och vis! Och ett stort tack också till skolans personal, där vi speciellt vill lyfta fram Nasser, vår härliga vaktmästare, som fick slita lite extra i år.

Vi tar gärna emot förslag på förbättringar till kommande evenemang! Maila på adressen nedan.
Med önskan om en God jul och ett riktigt gott nytt år till dig och hela din familj!

 

Läs mer

Aktiviteter som överskottet går till

Cicelle är årets stipendiat

Bli medlem i föräldraföreningen

Maila förslag till föräldraföreningen på forslag@vaff.se